Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για την Παρασκευή 4/8

Το σημερινό Τετράγωνο Δία-Πλούτωνα, θα φέρει αρκετά προβλήματα, εντάσεις και παιχνίδια εξουσίας στις διαπροσωπικές μας σχέσεις. Επιπλέον πλήττεται και ο οικονομικός τομέας, αφού έξοδα και οικονομικές συμφωνίες, δεν ευνοούνται. Ιδιαίτερη προσοχή, πρέπει να δείξουν οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι του 2ου δεκαημέρου.

 

Κριός

 
 

Γενικά

Η μεγάλη καταξίωση των προηγούμενων ημερών σε έχει φέρει σε ένα σημείο από όπου μπορείς να αντιμετωπίζεις απώλειες και δυσκολίες με τεράστια ευκολία. Οι γύρω σου σε θαυμάζουν και σε σέβονται και το προβάδισμα αυτό φέρνει αρκετές παράλληλες απώλειες. Κράτησε την αίσθηση του μέτρου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Λύσεις που θέλεις να δώσεις στον αισθηματικό σου τομέα τις δίνεις με την μεγάλη κατανόηση που έχει το ταίρι σου. Εσύ που ακόμη δεν έχεις στην ζωή σου κάποιο ταίρι με την Αφροδίτη από τον Καρκίνο μπορείς να κάνεις πολλά ώστε να έρθει και η γνωριμία που περιμένεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

 

Κινήσου με μεθοδικότητα και με δυναμισμό στα επαγγελματικά σου για να ισορροπήσεις τα πράγματα στο σημείο που θέλεις εσύ. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να έχουν κάποια καλυτέρευση και θα μπορέσεις να καλύψεις κάποιες υποχρεώσεις που σε προβληματίζουν.

Ταύρος

Γενικά

Ο ναρκισσισμός και η υπερβολική διάθεση για αναγνώριση σε καταξιώνουν αλλά παράλληλα απομακρύνουν αγαπημένα πρόσωπα από κοντά σου. Δέχεσαι προτάσεις πολύ σημαντικές για το μέλλον αλλά ένα πρόβλημα δεν σου επιτρέπει την άμεση αξιοποίησή τους.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα θα έχεις αρκετή ισορροπία και ηρεμία στην σχέση σου. Βγάλε την τρυφερότητα και τον ρομαντισμό που έχεις για να μπορέσεις να περάσεις πολύ όμορφα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου αρχίζουν και πηγαίνουν πολύ καλύτερα. Μπορείς να ξεκινήσεις καινούργια πράγματα και θα έχεις και πολύ καλές αποδόσεις. Στα οικονομικά σου δεν βρίσκεσαι σε καλή οικονομική κατάσταση και θέλεις να βρεις πηγές για να αυξήσεις τα έσοδα σου.

Δίδυμος

Γενικά

Η οικογένεια αποτελεί για σένα τεράστιο πρόβλημα καθώς πλήθος υποχρεώσεων σε απομακρύνει διαρκώς από αυτήν . Η προσφορά σου αναγνωρίζεται παντού αλλά μέσα στο σπίτι το κλίμα σε αποκαρδιώνει και νιώθεις αδικία. Μία καλή συζήτηση θα βελτιώσει αισθητά το κλίμα και θα φέρει πίσω τη χαρά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Πλησίασε περισσότερο το ταίρι σου και πες του αυτά που σε προβληματίζουν για να νιώσεις καλύτερα και εσύ.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου σήμερα πρέπει να λύσεις προβλήματα που αφορούν το παρελθόν. Σε προτάσεις που μπορεί να δεχτείς, καλό είναι να σκεφτείς καλά πριν απαντήσεις. Τα οικονομικά θέματα σε προβληματίζουν αρκετά. Φρόντισε να αποφύγεις να παρασυρθείς σε σπατάλες γιατί θα βγει εκτός προϋπολογισμού.

Καρκίνος

Γενικά

Μετά τον τυφώνα που σάρωσε την ψυχή και τη ζωή σου ,έρχεται ο ήλιος που θα σου ζεστάνει την καρδιά και θα σου αποδείξει την ύπαρξη δικαιοσύνης. Αναγνώριση είναι μεγάλη και δεν θα λείψουν εκείνοι που θα εναντιωθούν στο δικό σου θρίαμβο. Αγνόησέ τους γιατί είναι και το μόνο που μπορείς να κάνεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η Αφροδίτη που είναι στο ζώδιο σου σε ευνοεί να βρεις τον εαυτό σου από το άγχος που έχεις και πέρασε πολύ καλά με το ταίρι σου. Μια βραδινή έξοδος θα σου έκανε πολύ καλό. Εσύ που δεν έχεις ταίρι αυτή η περίοδος είναι άκρως ερωτική για να κάνεις την καλύτερη γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά σου αυτή την περίοδο δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Θα μπορέσεις να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες που θα σου φέρουν πολύ επιτυχία. Στα οικονομικά σου οι καταστάσεις αρχίζουν και πηγαίνουν καλύτερα και θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες για να μπορέσεις να τακτοποιήσεις τις υποχρεώσεις σου.

Λέων

Γενικά

Η ευγενική σου ψυχή χαρίζει θετικές σκέψεις σε όποιο χώρο βρίσκεσαι και η κοινωνικότητά σου είναι αυξημένη. Δείξε στον κύκλο σου πως έχεις κάποιες ανάγκες και μην θυσιάζεις τις ισορροπίες σου στο βωμό της αίγλης γιατί αλλιώς αυτό θα σε οδηγήσει σε αδιέξοδο που θα δυσκολευτείς να ξεφύγεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η διάθεση σου είναι πολύ καλή και έτσι μπορείς και δίνεις και καλό τόνο στην σχέση σου και κάνεις το ταίρι σου να περνάει καλά μαζί σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά σου θα δεις πολλούς στόχους που έχεις βάλει να αρχίσουν να υλοποιούνται. Αν σου κάνουν καινούργιες προτάσεις πρέπει να σκεφτείς πολύ καλά αν θα έχουν επιτυχία. Στα οικονομικά σου έχεις βγει ήδη εκτός προϋπολογισμού. Φρόντισε να μην κάνεις καθόλου αγορές και περιττά έξοδα.

Παρθένος

Γενικά

Η χαμηλή σου αυτοπεποίθηση σε κάνει να έχεις μεγάλη ανοχή απαράδεκτων συνθηκών μέσα από κακές συμπεριφορές. Σκέψου που μπορεί να οδηγήσει αυτό και προστάτεψε τον εαυτό σου όσο ακόμα είναι καιρός και πριν τα πράγματα οδηγηθούν σε πλήρες αδιέξοδο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα θα κάνεις κάποιες συζητήσεις με το ταίρι σου και θα κληθείς να πάρεις αποφάσεις που θα φέρουν την καλή πορεία της σχέσης σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

 

Τα επαγγελματικά σου θα πάνε πολύ καλά. Έχεις φτάσει την δουλειά σου σε σημείο που θα μπορείς πολύ εύκολα να φτάσεις στην επιτυχία. Στα οικονομικά σου προσπαθείς να καλύψεις τις υποχρεώσεις και τα έσοδα που έχεις δεν είναι ικανοποιητικά. Γραφειοκρατικά και νομικά θέματα μπορείς να τα κάνεις.

Ζυγός

Γενικά

Είναι πια καιρός να πάψεις να παιδιαρίζεις και να αποδεχτείς το χρόνο και όσα σου έχουν προσφερθεί. Η τύχη υπήρξε καλή μαζί σου ,αυτό όμως δεν μπορεί να συμβαίνει για πάντα, οπότε φρόντισε τις ισορροπίες σου και μην υπερβάλλεις με σχόλια που θα οδηγήσουν σε σοβαρές ρήξεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Με τις καλές επιρροές της Αφροδίτης από τον Καρκίνο βγάλε τον ερωτισμό σου και κάνε το ταίρι σου ευτυχισμένο και θα δεις ότι όλα θα πάνε πολύ καλά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

 

Στην δουλειά σου απόφυγε να εκνευριστείς σήμερα γιατί θα δημιουργηθούν κάποιες παρεξηγήσεις με τους συνεργάτες σου. Τα οικονομικά σου να ξέρεις ότι είσαι σε περίοδο που θα αρχίσουν να ισορροπούν. Γραφειοκρατικά και νομικά θέματα δεν ευνοούνται σήμερα.

Σκορπιός

Γενικά

Το φλογερό σου ταμπεραμέντο, τα πολύπλευρα ταλέντα και η δοτικότητά σου ενθουσιάζουν τους ανωτέρους που σου δίνουν πολλές ευκαιρίες αξιοποίησης των δυνατοτήτων σου. Οι μεγάλες δράσεις που προκύπτουν απογειώνουν την κοινωνικότητά σου και σου χαρίζουν αναγνώριση και δώρα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα αισθανθείς σήμερα στην σχέση σου κάποια απομόνωση. Μίλησε με το ταίρι σου για να νιώσεις καλύτερα ψυχικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

 

Στην δουλειά σου έχεις τις δυνατότητες να καταφέρεις πάρα πολλά και να πετύχεις αυτά που θέλεις. Συνέχισε στους ρυθμούς σου και η επιτυχία είναι κοντά σου. Στα οικονομικά σου φρόντισε να κάνεις την πρέπουσα οικονομία και να αφήσεις τα έξοδα για αργότερα.

Τοξότης

Γενικά

Οι κακές στιγμές του παρελθόντος επιδρούν αρνητικά στις επιλογές σου και δημιουργούν συναισθήματα πανικού. Δείξε ψυχραιμία και να θυμάσαι πως οι άνθρωποι δεν είναι ποτέ οι ίδιοι. Μην υπερβάλλεις και μην παίρνεις αποφάσεις μέσα σε κλίμα πανιού και φόβου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Προσπάθησε να ξεχάσεις καταστάσεις που έχουν γίνει στην σχέση σου. Μπορείς να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα μαζί με το ταίρι σου που θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

 

Στην δουλειά σου μην χαλαρώσεις σε τίποτα και προσπάθησε να λύσεις προβλήματα που έχεις και σε αφορούν άμεσα. Στα οικονομικά σου μπαίνεις σε περίοδο που καλυτερεύουν. Φρόντισε να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις.

Αιγόκερως

Γενικά

Η παρορμητική φύση σου οδηγεί τις καταστάσεις στα άκρα. Μπορεί να είσαι ευχάριστη παρέα σε φίλους αλλά τα αγαπημένα σου πρόσωπα πληγώνονται με τις απαιτήσεις σου και η απομάκρυνση είναι δεδομένη. Δυστυχώς οι καταστάσεις δύσκολα βελτιώνονται οπότε η ψυχραιμία και μία καλή συζήτηση είναι το μόνο που μπορεί να γίνει.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου θα πάει αρκετά καλά. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου για την πορεία της. Εσύ που δεν έχεις ταίρι μην κάθεσαι καθόλου γιατί με την Αφροδίτη στον Καρκίνο θα έρθουν τα καλύτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πρόσεξε παγίδες που μπορεί να υπάρχουν στον επαγγελματικό σου τομέα. Απόφυγε να ανακοινώσεις τα σχέδια που έχεις για το μέλλον σε συνεργάτες σου. Στα οικονομικά σου φρόντισε να τακτοποιήσεις θέματα φορολογικά που μπορεί να έχεις. Θα σου κάνουν προτάσεις και δεν πρέπει να αφήσεις τις ευκαιρίες να πάνε χαμένες.

Υδροχόος

Γενικά

Η ανάγκη σου να αποφεύγεις τη μοναξιά σε οδηγεί σε περίεργες και απαράδεκτες συναναστροφές που δεν σου προσφέρουν τίποτα θετικό, αντίθετα σε αποσυντονίζουν και σπαταλούν την τεράστια ενέργεια που διαθέτεις. Τα πλούσια προσόντα και ο καλός σου χαρακτήρας χρειάζονται καλύτερη μεταχείριση.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου αρχίζουν και παίρνουν καλύτερη τροπή και βλέπεις πολλά θέματα που είχες στο μυαλό σου ότι αρχίζουν και υλοποιούνται.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου θα είναι καλά αλλά μερικές καθυστερήσεις που θα συμβαίνουν θα σε εκνευρίζουν αφάνταστα. Απόφυγε να πάρεις γρήγορες αποφάσεις. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να ισορροπούν και θα αισθάνεσαι καλύτερα.

Ιχθύς

Γενικά

Η μεγάλη νοσταλγία των όμορφων στιγμών του παρελθόντος σε απομακρύνει από το παρόν που σε πληγώνει και αδυνατείς να το δεχτείς. Μην αφήνεις τον εαυτό σου σε τέτοια κατάσταση, ο χρόνος είναι μπροστά σου για να διορθώσεις τα πάντα και αυτό δεν σημαίνει πως ξεχνάς αλλά τιμάς την αξία σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μπορείς να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου αν ξεχάσεις τις ευθύνες που αφορούν την καθημερινότητα και βγάλεις τον ερωτισμό σου στην επιφάνεια.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά σου η τυπικότητα και η υπευθυνότητα που έχεις θα σας βγάλουν από πολλά αδιέξοδα του τελευταίου διαστήματος. Στα οικονομικά σου έχεις πολλές υποχρεώσεις που θα πρέπει να σου πω να μην δώσεις αναβολές για να τις καλύψεις.

 

Πηγή:  oroskopos.gr