Για το θαύμα ο Ολυμπιακός κόντρα στην Μπαρτσελόνα

Να τα δώσουν όλα στο γήπεδο και να βγάλουν ποδοσφαιρικό εγωισμό κόντρα στην κορυφαία ομάδα του πλανήτη, είναι αποφασισμένοι οι παίκτες του Ολυμπιακού, προκειμένου να κλείσουν στόματα και να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις από τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα.

Αναγνωρίζουν, βέβαια, ότι η αποστολή τους είναι εξαιρετικά δύσκολη κόντρα στην Μπαρτσελόνα. Ο Τάκης Λεμονής είδε τον Εμάνουελ Εμενίκε να τίθεται εκτός μάχης εξαιτίας ενοχλήσεων στο γόνατο και έχει μείνει με μοναδικό διαθέσιμο επιθετικό τον Ούρος Τζούρτζεβιτς. Υπενθυμίζεται ότι ο Μπεν είναι ανέτοιμος, ο Σεμπά τραυματίας και ο Ανσαριφάρντ δεν έχει δηλωθεί στην ευρωπαϊκή λίστα. Από εκεί και πέρα ο τεχνικός των “ερυθρολεύκων” άφησε εκτός αποστολής τον Σάσα Ζντιέλαρ.

Αναλυτικά οι ποδοσφαιριστές που απαρτίζουν την 20άδα: Ανδρούτσος, Μποτία, Καρσελά, Χουτεσιώτης, Τζούρτζεβιτς, Ελαμπντελαουί, Ένγκελς, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Ζιλέ, Καπίνο, Κούτρης, Μάριν, Νικολάου, Οτζίτζα, Πάρντο, Προτό, Ρομαό, Ταχτσίδης και Βούκοβιτς.

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού ετοιμάζουν εντυπωσιακή υποδοχή στον Ερνέστο Βαλβέρδε και την ομάδα του. Ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα είδε χθες τον Αργεντίνο “μάγο”, Λιονέλ Μέσι, να αισθάνεται κάποιες ενοχλήσεις, αλλά να ολοκληρώνει την προπόνηση, εγείροντας αμφιβολίες σχετικά με τον χρόνο συμμετοχής του. Αμφίβολος είναι και ο Μασεράνο, ενώ εκτός μάχης βρίσκονται οι Πικέ και Ινιέστα.

Την ίδια ώρα στη Λισαβόνα, η Σπόρτινγκ υποδέχεται τη Γιουβέντους με τους Πειραιώτες να ελπίζουν σε νίκη των Ιταλών για να διατηρήσουν τις όποιες ελπίδες έχουν για την κατάληψη της τρίτης θέσης που οδηγεί στο Europa League.

 

πηγη: www.madata.gr