Φρίκη! Την κομμάτιασε και πέταξε τα μέλη της στα σκουπίδια

Ακρωτηριασμένα μέλη μια γυναίκας ανακάλυψαν οι αρχές σε κάδους σκουπιδιών μεταξύ Parioli και Flaminio στη Ρώμη.

Αρχικά είχαν βρεθεί οι δύο γάμπες της 58χρονης κοντά στο Villa Glori. Σήμερα ανακαλύφθηκαν άλλα μέλη της σε κάδο απορριμάτων στη Via Guido Reni. O 60χρονος αδερφός της M.D. κατηγορείται για ανθρωποκτονία και απόκρυψη πτώματος.

Οι κάμερες αποκάλυψαν τον δράστη

Ο αδερφής της άτυχης γυναίκας ανακρίθηκε και πλέον κατηγορείται για ανθρωποκτονία από τις αρχές στη Ρώμη. Η πρώτη μακάβρια ανακάλυψη έγινε στις 15 Αυγούστου. Μια γυναίκα βρήκε τις δύο γυναικείες γάμπες σε κάδο στα σκουπίδια.

Τα άλλα μακάβρια ευρήματα εντοπίστηκαν κοντά στο Villa Glori, στη λεωφόρο Maresciallo Pilsudsky, στο Parioli. Ήταν κρυμμένα σε μεταλλικό περίβλημα. Η αστυνομία επέκτεινε τις έρευνες και σε άλλους κάδους, χωρίς να βρουν άλλα ακρωτηριασμένα μέλη.

Από τα πρώτα ευρήματα φέρεται ο δράστης να κομμάτιασε τη γυναίκα με τσεκούρι. Πρέπει να είχε πετάξει τα ακρωτηριασμένη μέλη το προηγούμενο βράδυ, όπως υπολόγισαν από την κατάσταση αποσύνθεσης.

Οι ερευνητές έλεγξαν τις κάμερες στην περιοχή για να βρουν τον δράστη και ανακρίνουν πλέον τον αδερφό της άτυχης γυναίκας. Δύο από τις πέντε κάμερες κατέγραψαν τις κινήσεις ενός άντρα κοντά στον κάδο σκουπιδιών το βράδυ της Δευτέρας. Μέρος της πινακίδας του αυτοκινήτου καταγράφηκε και εντοπίστηκε μετά την ανάλυση της εικόνας.

 

Πηγή: Corriere