Έκτορας Μποτρίνι: Τι απαντά ο σεφ μέσω του δικηγόρου του για το πόρισμα του ιατροδικαστή…

Δείτε αναλυτικά όλες τις λεπτομέρειες…
Η ιατροδικαστική εξέταση του 19χρονου σπουδαστή, o οποίος κατήγγειλε ότι ζούσε βασανιστήρια στο εστιατόριο του Έκτορα Μποτρίνι στην Κέρκυρα, ικανοποίησε τον σεφ, ο οποίος βρίσκεται εκτός Ελλάδας, καθώς δε δείχνει από πού προέρχονται οι βλάβες.

Όπως αποκλειστικά είπε ο δικηγόρος του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και την Τασούλα Παπανικολάου, δεν υπάρχει σαφής εικόνα ότι τα τραύματα προέρχονται από τον συγκεκριμένο άνθρωπο που καταγγέλλει ο σπουδαστής ότι τον βασάνιζε στην κουζίνα.

Σύμφωνα με την επίσημη ιατροδικαστική έκθεση του 19χρονου που έγινε μετά από παραγγελία του Αστυνομικού Τμήματος Κέρκυρας, ο σπουδαστής φέρει 12 βλάβες, τρεις από αυτές είναι συμβατές με θερμικά εγκαύματα, μία δερματική βλάβη που είναι συμβατή με έγκαυμα από ζέον υγρό και μόνο μία έχει γίνει στο παρελθόν.

Το συμπέρασμα είναι ότι φέρει απλές σωματικές βλάβες προκληθείσες από επίδραση θερμικών μέσων, θλώντος και νύσσοντος /τέμνοντος οργάνου,τελεσθείσες σε διαφορετικούς χρόνους και από 3 -10ημέρου περίπου προς της εξετάσεως.

Η εξέταση έγινε την 1η Αυγούστου. Από τους δικηγόρους της οικογένειας του σπουδαστή έχει ορισθεί και δεύτερος ιατροδικαστής ο οποίος, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, δίνει μια πιο ξεκάθαρη εικόνα για τα εγκαύματα του σπουδαστή.

Υπενθυμίζεται ότι ο 19χρονος σπουδαστής ισχυρίζεται ότι ο υπεύθυνος του εστιατορίου του έριξε με κουτάλι στο δεξί καρπό του καυτό λάδι, προκαλώντας του σοβαρό τραύμα ενώ τον έκαψε και με μαγειρική σπάτουλα.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο 33:55 του βίντεο…

 

 

Πηγή: zappit.gr