Δική του εκπομπή μετά το Survivor ο Χανταμπάκης

Ο Στέλιος Χανταμπάκης, ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα μετά τη συμμετοχή του στο Survivor, επιστρέφει στα τηλεοπτικά δρώμενα με δική του εκπομπή.

Η αποκάλυψη για τη νέα εβδομαδιαία εκπομπή του Στέλιου Χανταμπάκη έγινε κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του στην Ελεονώρα Μελέτη και το SurvivorPanorama. Όπως μάλιστα ανέφερε ο Στέλιος Χανταμπάκης, στο SurvivorPanorama βγήκε κυρίως επειδή είχε και κάτι διαφορετικό να πει. Αναφερόταν στη νέα του εβδομαδιαία εκπομπή στον ΣΚΑΙ και όχι τα όσα απασχολούν το φανατικό κοινό του Survivor για την περιβόητη κλίκα, τον Γιώργο Αγγελόπουλο και την Ειρήνη Παπαδοπούλου.

Η συνέντευξη έγινε σε τεταμένο κλίμα, με την Ελεονώρα Μελέτη να στριμώχνει τον Στέλιο Χανταμπάκη για τα καίρια σημεία της συμμετοχής του στο Survivor και τον παρουσιαστή σε πολλές περιπτώσεις να εκφράζει έντονα τη διαφωνία και τη δυσαρέσκειά του.

“Μπαίνοντας στο Survivor, πολύ πιο πριν είχα μιλήσει με τον ΣΚΑΙ για διάφορα πρότζεκτ για το καλοκαίρι αφού τελείωνα τη σεζόν στο Ε και την εκπομπή με τη Ναταλία Γερμανού” σχολίασε σε απάντησή του για το γεγονός πως προφασίστηκαν με τον Λάμπρο Χούτο τραυματισμό για να μην παίξουν στο αγώνισμα ασυλίας.

Στο τέλος της εκπομπής ανακοινώθηκε και η συνεργασία του Στέλιου Χανταμπάκη με τον τηλεοπτικό σταθμό για τις ανάγκες μιας νέας εβδομαδιαίας εκπομπής. “Ο Στέλιος ξεκινά εκπομπή από τον επόμενο μήνα αρχές Ιουλίου. Εβδομαδιαία εκπομπή εδώ στον ΣΚΑΙ. Με πολλή ύλη και πολύ ενδιαφέρον” σημείωσε η Ελεονώρα Μελέτη κάπως βιαστικά καθώς το Survivor Panorama έπρεπε να δώσει τη θέση του σε δελτίο του σταθμού λόγω έκτακτης επικαιρότητας.

 

 

ΠΗΓΉ: newsit.gr