Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα 13 Νοεμβρίου;

Ώρα να… γιορτάσουμε τον έρωτα! Αφροδίτη Σύνοδο με Δία και έρχονται νέες τυχερές γνωριμίες, ερωτικές απολαύσεις και καλοπέρασηοικονομική εύνοια, αισιοδοξία, χαρά, ομορφιά, ενθουσιασμός, διασκέδαση αλλά και… δωράκια! Η τύχη σε έρωτα και χρήμαχτυπά την πόρτα σε Ζώδια της Γης και του Νερού που έχουν γεννηθεί το 1ο δεκαήμερο!

 

Κριός

Γενικά

Καινούργιες ευκαιρίες που θα έρθουν, θα σου αλλάξουν τη ζωή. Μην παρασύρεσαι από ανούσια στοιχεία, επικεντρώσου στα σημαντικά γεγονότα και εκεί θα βρεις τον τρόπο να πετύχεις. Με τον Ερμή που είναι στον Τοξότη και σε ευνοεί, καλό θα είναι να μπεις στη διαδικασία αποφάσεων που θα χαροποιήσουν όλο τον περίγυρο αλλά ακόμα περισσότερο εσένα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Βγάλε την τρυφερότητα και τον ρομαντισμό που έχεις, για να μπορέσεις να περάσεις πολύ όμορφα ερωτικά και ρομαντικά με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα έχεις αρκετά προβλήματα στον επαγγελματικό σου τομέα, ενώ και ο εκνευρισμός σου θα είναι μεγάλος. Φρόντισε να μην φορτίζεσαι και να μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις που αφορούν το μέλλον. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και έχουν ισορροπία. Μπορείς να κάνεις κινήσεις για να τακτοποιήσεις θέματα νόμου που σε προβληματίζουν εδώ και καιρό.

Ταύρος

Γενικά

Η συνειδητοποίηση πως πρέπει να αντιμετωπίσεις την καθημερινότητα απαιτεί τεράστιο θάρρος. Να είσαι σε ετοιμότητα και με ψυχραιμία να οδηγηθείς στις σωστές κινήσεις που θα φέρουν την ευτυχία. Θα μπορέσεις να κάνεις πλήρης ανανέωση και επανεξέταση σε όλα τα επίπεδα και τα αποτελέσματα σου θα σε ικανοποιήσουν αρκετά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Θα προσπαθήσεις να καταφέρεις την ισορροπία και να φέρεις την ηρεμία στην σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θέλεις να καταξιωθείς στον επαγγελματικό σου τομέα και θα σου δοθούν ευκαιρίες για να μπορέσεις να δείξεις τι μπορείς να κάνεις. Μην δώσεις αναβολές σε συζητήσεις που μπορεί να γίνουν με συνεργάτες σου. Μπορείς να περιορίσεις τον παρορμητισμό σου γιατί θα παρασυρθείς σε έξοδα και μετά θα έχεις πρόβλημα. Συζητήσεις που θα κάνεις για οικονομικά θέματα σκέψου καλά πριν απαντήσεις.

Δίδυμος

Γενικά

Η οικογένεια στηρίζει τις επιδιώξεις σου και αγαπημένα πρόσωπα σε συγκινούν με τη στάση τους. Με τον Ερμή που είναι στον Τοξότη και σε ευνοεί μεγάλη επιβράβευση και ανταμοιβή για τους κόπους σου έρχεται σύντομα, καθώς το δικό σου το μυαλό δουλεύει συνεχώς και οι ιδέες σου είναι καταπληκτικές.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μπορείς να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου. Λύσεις που θέλεις να δώσεις στον αισθηματικό σου τομέα ,τις δίνεις με πολύ μεγάλη επιτυχία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου θα μπουν σε μια πορεία πολύ καλή. Μπορείς να μιλήσεις με συνεργάτες σου, για να μπορέσεις να βάλεις σε δράση τα σχέδια που έχεις από τα παρελθόν. Φρόντισε να περιορίσεις τα πολλά έξοδα γιατί θα βγεις εκτός προϋπολογισμού χωρίς να το καταλάβεις. Οικονομικές συναλλαγές και γραφειοκρατικά θέματα ευνοούνται.

Καρκίνος

Γενικά

Θέματα που πρέπει να κλείσουν οριστικά κάνουν την εμφάνισή τους τώρα και χρειάζεται να ασχοληθείς με την επίλυσή τους. Άτομα από το παρελθόν κάνουν την εμφάνισή τους με πολύ καλές διαθέσεις και θα χρειαστείς διπλωματία να μπορέσεις να πετύχεις τους στόχους σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Πλησίασε περισσότερο τον σύντροφό σου και πες αυτά που νιώθεις για να νιώσεις καλύτερα και εσύ.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό τομέα καλό είναι να αποφύγεις να κάνεις αλλαγές και προπάντων να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες. Αρχίζεις και ισορροπείς πολλές καταστάσεις στα οικονομικά σου. Πολλά θέματα που καθυστερούσαν τώρα θα βρουν τις καλύτερες λύσεις.

Λέων

Γενικά

Ο Ερμής που είναι στον Τοξότη θα σου φέρει πολλές ευκαιρίες που δεν τις περιμένεις. Μία περίοδος έρχεται που θα σου χαρίσει την ευκαιρία να πάρεις αποφάσεις για τις οποίες θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία. Το αποτέλεσμα θα χαροποιήσει εσένα αλλά και τους γύρω σου που περιμένουν. Αυτή την περίοδο υπάρχει πιθανό το ενδεχόμενο αλλαγής κατοικίας.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μέρα που μπορεί να οδηγηθείς σε ατελείωτες συζητήσεις με τον σύντροφό σου για να λύσεις προβλήματα του παρελθόντος.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου αρχίζουν και μπαίνουν σε μια πολύ καλή σειρά. Πρέπει να προσπαθήσεις να συνεργαστείς με άτομα για να μπορέσεις να υλοποιήσεις τα σχέδια που έχεις βάλει από το παρελθόν. Απόφυγε να πάρεις σημαντικά ρίσκα και κινήσου ανάλογα για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδα σου.

Παρθένος

Γενικά

Ο Ερμής από τον Τοξότη θα σε ωθήσει να αποδείξεις τις αντοχές σου σε μεγάλη πίεση και θα τα καταφέρεις απόλυτα. Ανταποκρίνεσαι στις υποχρεώσεις και πειθαρχείς με αποφασιστικότητα. Υπάρχει πιθανότητα στο τέλος αυτής της δοκιμασίας να αποχωρήσεις, αφού όμως, θα την έχεις ολοκληρώσει με επιτυχία.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μπορεί η σχέση σου να πάρει μία τροπή που δεν την περίμενες. Για να αποφύγεις τις άσχημες εξελίξεις, καλό θα είναι να συζητήσεις με τον σύντροφό σου και να κατανοήσεις τι είναι αυτό που θέλει και τι ζητάει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου αρχίζουν και καλυτερεύουν. Σήμερα πρέπει να φανείς πολύ προσεκτικός σε συνεργασίες που θα κάνεις και συμφωνίες που θα κλείσεις. Πρέπει να δεις τι υποχρεώσεις έχεις να τις καλύψεις και μετά να κάνεις περαιτέρω κινήσεις. Απόφυγε να πάρεις σημαντικά ρίσκα και να κάνεις και οικονομικές συναλλαγές.

Ζυγός

Γενικά

Με τον Άρη, που είναι στο ζώδιο σου, θα γίνουν πολλές αλλαγές. Ισχυρά πρόσωπα κάνουν την εμφάνισή τους και σε στηρίζουν στις επιδιώξεις σου. Θα φέρεις εις πέρας υποθέσεις που αδυνατούσες στο παρελθόν και θα δημιουργήσεις συνθήκες που θα ξεκαθαρίσουν απόλυτα σχέσεις και συνεργασίες του παρελθόντος.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη του σήμερα. Συζήτησε με τον σύντροφο σου μην κλείνεσαι στον εαυτό σου και έκφρασε τα παράπονα που ενδεχομένως έχεις ανοιχτά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Πρέπει να προσέχεις σε αποφάσεις που παίρνεις. Συμφωνίες, συνεργασίες αλλά και γραφειοκρατικά θέματα, καλύτερα να τα αφήσεις για αργότερα. Στα οικονομικά σου θα συνεχίσεις να ξοδεύεις χρήματα. Φρόντισε να βάλεις προγραμματισμό γιατί ήδη έχεις βγει έξω από το πρόγραμμά σου.

Σκορπιός

Γενικά

Η ειλικρίνειά σου έρχεται σε σύγκρουση με τις ανειλικρινείς προθέσεις του περίγυρου και δοκιμάζεται η πίστη στον εαυτό σου και στις σχέσεις σου. Πρέπει να κλείσεις λογαριασμούς αποφεύγοντας συγκρούσεις και με την μεγάλη διπλωματία που έχεις αλλά και την διαλλακτικότητα θα τα φέρεις όλα στα μέτρα σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Χρειάζεται να μιλήσεις και να νιώσεις πιο ήρεμα σε σχέση με τον σύντροφο σου. Μερικές φορές νιώθει ότι η συμπεριφορά σου μπορεί να τον απομακρύνει. Άλλαξε στάση και γίνε πιο ρομαντικός.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός σε αποφάσεις που παίρνεις ή σε καινούργιες συνεργασίες που θέλεις να κάνεις. Τα οικονομικά σου θα βρίσκονται σε ισορροπία, αρκεί να κάνεις σωστό προγραμματισμό και να μην παρασύρεσαι σε περιττά έξοδα και αγορές.

Τοξότης

Γενικά

Ανασφάλειες, φόβοι, κυκλοθυμία, κάνουν τώρα την εμφάνισή τους και είναι επικίνδυνο να σε κλονίσουν ακόμα περισσότερο αποκαλύψεις που δεν στηρίζονται στην ειλικρίνεια. Δεν έχεις να φοβηθείς τίποτε γιατί ο Ερμής που είναι στο ζώδιο σου θα σε κάνει να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις σε οτιδήποτε μπορεί να σου παρουσιαστεί.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μπορείς να έρθεις πιο κοντά στον σύντροφο σου και θα βρεις την κατάλληλη ανταπόκριση. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, ο Ερμής στο ζώδιο σου θα αυξήσει την επικοινωνία σου και την κοινωνικότητα σου και θα έρθει και η γνωριμία που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ο επαγγελματικός τομέας θα είναι αρκετά ισορροπημένος, αρκεί να έχεις την υπομονή να λύσεις εκκρεμότητες που έχεις από το παρελθόν. Θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις πολλά θέματα που σε απασχολούν και ειδικότερα με θέματα νόμου. Μπορείς να κάνεις κινήσεις για να βρεις καινούργιες πηγές εσόδων.

Αιγόκερως

Γενικά

Αποφάσεις παγώνουν, τώρα που το κλίμα δεν ευνοεί καμία εξέλιξη. Χάσιμο ενέργειας και πιθανά λάθη θα πρέπει να τα αποφύγεις καθώς θα φέρουν προβλήματα στο μέλλον που δεν θα ήθελες καθόλου. Σε γενικές γραμμές οι σχέσεις σου περνούν κάποιες ανακατατάξεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Έχουν παρερμηνευτεί πολλά πράγματα σε σχέση με την συμπεριφορά σου απέναντι στον σύντροφο σου. Το καλύτερο θα ήταν να μιλήσεις μαζί του και να ξεκαθαρίσεις το τοπίο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα θα μπορέσεις να διορθώσεις πολλές καθυστερημένες και προβληματικές καταστάσεις που αφορούν τα επαγγελματικά σου. Τα οικονομικά σας δεν είναι στο στάδιο που τα θέλεις για να σε ικανοποιήσουν. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις για το μέλλον αλλά απόφυγε να κλείσεις νέες συμφωνίες.

Υδροχόος

Γενικά

Ξεκαθαρίσματα που θέλεις να κάνεις αργούν και σου δημιουργούν εκνευρισμό. Μην ανακατεύεσαι σε συζητήσεις και μην λες τη γνώμη σου όπου σου ζητηθεί. Κίνδυνος παρανόησης και παρερμηνείας μπορεί να γίνει σε συζητήσεις που θα κάνεις. Η αποφασιστικότητα θα σου φανεί χρήσιμη σε αποφάσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Θα αισθανθείς λίγο απομονωμένος και προβληματισμένος αρκετά σε σχέση με το ταίρι σου. Μίλησε μαζί του για να νιώσεις καλύτερα ψυχικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Πολλά επαγγελματικά θέματα που καθυστερούσαν ή σε προβλημάτιζαν, τώρα θα αρχίζουν να βρίσκουν τις λύσεις τους με τον καλύτερο τρόπο. Στα οικονομικά σου θα προκύψουν έξοδα που θα σε προβληματίσουν αρκετά. Θα βρεις πηγές για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδα σου. Τακτοποιείσαι οικονομικές εκκρεμότητες που έχεις με θέματα νόμου.

Ιχθύς

Γενικά

Μπορείς με ησυχία να οδηγηθείς σε συμπεράσματα που με τη σειρά τους θα κατευθύνουν τις καταστάσεις που χρειάζονται ώθηση τώρα. Αν πιστέψεις στις αποφάσεις σου θα σε οδηγήσουν σε μεγάλη επιτυχία. Επέλεξε το στόχο σου και μείνε σταθερά προς αυτόν . Η επιτυχία θα είναι μεγάλη.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μπορείς σήμερα να περάσεις πολύ καλά με τον σύντροφο σου αν ξεχάσεις τις ευθύνες που αφορούν τον επαγγελματικό τομέα και είσαι ρομαντικός και τρυφερός.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου πρέπει να είσαι αρκετά προσεκτικός γιατί θα έχεις εντάσεις, αλλά και πολλά προβλήματα που δεν τα περίμενες. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερη τους κατάσταση. Φρόντισε να κινηθείς ανάλογα για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδα σου.

 

πηγη: babyradio.gr