Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 2 Δεκεμβρίου!

Η Αφροδίτη από χθες βρίσκεται στο Ζώδιο του Τοξότη και ο Έρωτας γίνεται αισιόδοξος, γενναιόδωρος συναισθηματικά, περιπετειώδης και ανοίγει ορίζοντες! Ιδιαίτερα ευνοημένοι τις επόμενες ημέρες θα είναι τα Ζώδια της Φωτιάς και του Αέρα!

Κριός

Γενικά

Πολλά μπερδέματα, Κριέ μου, φαίνονται στο ωροσκόπιό σου, τα οποία σου χαλούν τη διάθεση τον τελευταίο καιρό. Η κατάσταση επιβάλλεται να ξεκαθαρίσει κι αυτό θα χρειαστεί δυναμική στάση από σένα για να πραγματοποιηθεί. Ευτυχώς, οι προσπάθειες του παρελθόντος οδηγούν σε απτά αποτελέσματα τώρα, τα οποία είναι μόνο η αρχή μίας σειράς εξελίξεων. Συγκέντρωση και θετική ενέργεια βοηθούν πολύ.

 

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μπορείς, Κριέ μου, στα αισθηματικά σου να συζητήσεις με το σύντροφό σου, για να λύσεις καταστάσεις, που δηλητηριάζουν την σχέση σου και σας πληγώνουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Είναι αλήθεια, Κριέ μου, πως καταφέρνεις όσα θέλεις, αλλά αυτή την περίοδο απόφυγε να κάνεις ριζικές αλλαγές. Τα οικονομικά σου είναι σε σταθερή πορεία, φρόντισε όμως να αποφύγεις περιττά έξοδα, διαφορετικά θα βρεθείς εκτός προϋπολογισμού.

Ταύρος

Γενικά

Ευθύνες, Ταύρε, βαραίνουν τους ώμους σου και η επαγγελματική και κοινωνική σου δραστηριότητα έχει αρχίσει να μειώνεται επικίνδυνα. Θέσε, λοιπόν, τώρα τις προτεραιότητές σου και προγραμμάτισε ακριβώς τι θα κάνεις, διότι οι καταστάσεις είναι δύσκολες και απαιτούν μεγάλη οργάνωση. Οι προοπτικές στο ζώδιό σου πάντως είναι απόλυτα θετικές.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου, Ταύρε, θα κινηθούν σε καλά επίπεδα (σαν δελτίο καιρού ακούστηκε αυτό. «Ο Έρωτας αναμένεται σήμερα να είναι κατά τόπους έντονος, ενώ και τα ραντεβού θα κινηθούν σε υψηλά, για την εποχή, επίπεδα»). Απόφυγε πάντως να εκνευριστείς από συζητήσεις που θα γίνουν με το σύντροφό σου, για προβληματικές καταστάσεις που αφορούν τη σχέση σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Πάντα με την ευελιξία που έχεις, Ταύρε, μπορείς να καταφέρνεις πολλά στον χώρο της εργασίας. Απόφυγε πάντως να κλείσεις συμφωνίες, στις οποίες δεν μπορείς να ανταπεξέλθεις. Πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός σε σχέση με τα οικονομικά σου κι ό,τι κάνεις πρέπει από πριν να το έχεις υπολογίσει πολύ καλά. Έξοδα από περιττές αγορές θα είναι το χαρακτηριστικό της μέρας, οπότε έχε το νου σου.

Δίδυμος

Γενικά

Νέοι δρόμοι ανοίγονται μπροστά σου, Δίδυμε, και οι αλλαγές σε οδηγούν να ακολουθήσεις κανόνες που δε σε βρίσκουν σε ετοιμότητα. Κάποιες υπερβολές σήμερα, μπορούν να αποφευχθούν, αν σκεφτείς σοβαρά και με ψυχραιμία. Εκκρεμότητες με νομικά και κληρονομικά ζητήματα τακτοποιούνται με επιτυχία. Λαμβάνεις ξαφνικά κάποιο δώρο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μπορείς, Δίδυμε, να περάσεις υπέροχα, αν δεις με περισσότερο ενδιαφέρον τα αισθηματικά σου και δε χάνεσαι τόσο στις υπόλοιπες υποχρεώσεις. Δική σου η ζωή, δική σου κι η επιλογή.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έχεις πάρα πολλές υποχρεώσεις, Δίδυμε, που δεν θα ξέρεις πως να προγραμματίσεις. Φρόντισε πάνω από όλα να ηρεμήσεις και να βάλεις μια τάξη στα θέματα που έχουν προτεραιότητα. Προσπάθησε σήμερα να μείνεις μακριά από οποιαδήποτε οικονομική συναλλαγή που μπορεί να είναι σημαντική για εσένα.

Καρκίνος

Γενικά

Η μεγάλη σου ανάγκη για αναγνώριση, Καρκίνε, σε οδηγεί σε ακατάπαυστο ανταγωνισμό που σε έχει κουράσει. Ας αποφύγεις συγκρούσεις που δεν έχουν σοβαρό σκοπό και προσπάθησε να παραμείνεις ο εαυτός σου, προχωρώντας στους πραγματικούς σου στόχους. Μην υιοθετείς αυστηρό ύφος για να υπερασπιστείς τις αξίες σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Χρειάζεται, Καρκίνε, σήμερα να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου, να περάσεις ρομαντικά και ερωτικά, διότι με τις ευθύνες που έχεις σε άλλους τομείς έχει γίνει δύσκολη η καθημερινότητά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ξέρεις πολύ καλά, Καρκίνε, τι πρέπει να κάνεις στην εργασία σου, οπότε μην ανακοινώσεις σχέδια που έχεις για το μέλλον σε άτομα που δεν πρέπει. Θα δεχτείς προτάσεις που θα σε ενθουσιάσουν, πρέπει όμως να δεις, αν οι προτάσεις αυτές σε συμφέρουν και αν θα βελτιώσουν τα έσοδά σου.

Λέων

Γενικά

Σκαμπανεβάσματα, Λέων μου, παρεμποδίζουν την πορεία σου και δυσκολεύεσαι στην ολοκλήρωση των στόχων σου. Πεποιθήσεις του παρελθόντος επιβάλλεται τώρα να αναθεωρηθούν, προκειμένου να απαλλαγείς από το βάρος που σου δημιουργούν και να καταφέρεις να κινηθείς προς την επιτυχία. Τα άστρα ευνοούν τις αλλαγές.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μπορείς, Λέων, να πας ακόμη καλύτερα στην σχέση σου, αν πρώτα ξεκαθαρίσεις μέσα σου τα αισθήματα που έχεις για το ταίρι σου. Μην επιχειρήσεις να μιλήσεις μαζί του, αν πρώτα δεν έχεις πάρεις τις οριστικές σου αποφάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα θέματα της εργασίας, Λέων μου, θα σου παρουσιαστούν κάποιες ευκαιρίες που πρέπει να τις εκμεταλλευτείς. Ρίξε τους τόνους και φρόντισε να μειώσεις τον εκνευρισμό σου που, στο ζώδιό σου, θα είναι αρκετός. Θα έχεις ανοδική πορεία στα οικονομικά σου, καθώς θα δεχτείς προτάσεις που θα αυξήσουν τα έσοδά σου.

Παρθένος

Γενικά

Συνεχόμενες αναβολές, Παρθένε, δημιουργούν ανησυχία και ένταση. Η διάθεσή σου να ανακαλύψεις τι συμβαίνει είναι έντονη και σε οδηγεί σε αποκαλύψεις. Η παρατήρηση οδηγεί στη συγκέντρωση πληροφοριών, που λύνουν απορίες και αποτελούν βοηθητικά στοιχεία για την εξέλιξη των υποθέσεων.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, Παρθένε, θα δημιουργηθούν κάποια ερωτηματικά για το ταίρι σου. Μην αλλάξεις στάση απέναντι του, απλά φροντίστε να μιλήσετε ξεκάθαρα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα θέματα της εργασίας, Λέων μου, θα σου παρουσιαστούν κάποιες ευκαιρίες που πρέπει να τις εκμεταλλευτείς. Ρίξε τους τόνους και φρόντισε να μειώσεις τον εκνευρισμό σου που, στο ζώδιό σου, θα είναι αρκετός. Θα έχεις ανοδική πορεία στα οικονομικά σου, καθώς θα δεχτείς προτάσεις που θα αυξήσουν τα έσοδά σου.

Ζυγός

Γενικά

Η θετική σου διάθεση για εξέλιξη και πρόοδο, Ζυγέ μου, αυξάνει τη συγκέντρωση και αναδεικνύει τη δημιουργικότητά σου. Πολλά συνεχίζουν να σε απασχολούν, αλλά καταφέρνεις να τα βάλεις σε τάξη, ώστε να μην εμποδίζουν καμία ροή δράσης. Επικεντρώσου στα «θέλω» σου καθώς στο ωροσκόπιό σου φαίνεται ένα μικρό μπλέξιμο στην οικογένεια, που θα σε αναστατώσει προσωρινά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η επικοινωνία με τον σύντροφό σου, Ζυγέ, θα είναι σημαντική. Φρόντισε να μειώσεις τον παρορμητισμό σου, αλλιώς θα πεις λόγια που μπορεί να στεναχωρήσουν το ταίρι σου (και ΔΕΝ το θέλεις αυτό).

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ζυγέ μου, σήμερα μπορείς να συνεργαστείς, αλλά και να κάνεις καινούργια ξεκινήματα. Προβληματικές καταστάσεις που μπορεί να είχες με συνεργάτες, αρχίζουν και λύνονται με τον καλύτερο τρόπο. Θέλεις να αυξήσεις τα οικονομικά σου και κάνεις τα πάντα για να έχεις περισσότερα έσοδα. Μην κάνεις όμως σήμερα καμία βιαστική κίνηση πάνω στον πανικό σου, διότι μπορεί να πάρεις λάθος αποφάσεις.

Σκορπιός

Γενικά

Αίσθημα καταπίεσης και συμβιβασμού, Σκορπιέ, χαρακτηρίζει το σκηνικό τώρα κι οι υποχρεώσεις σε αναγκάζουν να συνεργαστείς κάτω από συνθήκες που δεν σου είναι αποδεκτές, οπότε κι εσύ διαφοροποιείς τη στάση σου. Πολλές εκκρεμότητες όμως προβλέπεται να τακτοποιηθούν με τις θυσίες που κάνεις και να δικαιώνεται η υποχώρησή σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Πρέπει να προσέχεις στη συμπεριφορά σου, Σκορπιέ, διότι οι κινήσεις σου θα εκνευρίσουν το σύντροφό σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, προσπάθησε να δεις μερικά πράγματα πιο ρεαλιστικά και να μην εξιδανικεύεις άτομα ή/και καταστάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου, Σκορπιέ μου, τα πράγματα θα πάνε αρκετά καλά. Πολλές υποχρεώσεις βέβαια, καθώς και φόρτος εργασίας, θα σε κάνουν να κουραστείς πολύ, αλλά θα φτάσεις τους στόχους που θέλεις. Έχεις βάλει πολύ καλές βάσεις στο παρελθόν και συνεπώς έχεις καλές υποδομές για τα οικονομικά σου. Απόφυγε σήμερα πάντως, να κάνεις σημαντικές συναλλαγές που αφορούν το μέλλον των οικονομικών σου.

Τοξότης

Γενικά

Οι διαπραγματεύσεις, Τοξότη, χαρακτηρίζουν το επόμενο διάστημα και θα χρειαστεί να επιστρατεύσεις όλη σου τη διπλωματία για να πετύχεις. Το περιθώριο στενεύει, η συγκέντρωση αυξάνεται και η ικανοποίηση τελικά είναι στο φόρτε της. Προγραμματισμός και ψυχραιμία ανταμείβονται σε όλα τα επίπεδα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Θα περάσεις αρκετά καλά με τον σύντροφό σου. Πρέπει να αποφύγεις όμως συζητήσεις, που αφορούν προβληματικές καταστάσεις στη σχέση, καθώς δεν θα έχουν καλή κατάληξη.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου, Τοξότη, θα έχεις πολύ μεγάλη επιτυχία. Επιπλέον, η υπευθυνότητα που έχεις θα δώσει με τον καλύτερο τρόπο λύσεις σε κάποιες προβληματικές καταστάσεις, που υπήρχαν μέχρι τώρα. Στα οικονομικά σου θα είσαι σε στασιμότητα. Θέλεις να αυξήσεις τα εισοδήματά σου, αλλά αυτή η περίοδος φέρνει καθυστερήσεις και πολλά έξοδα.

Αιγόκερως

Γενικά

Τεράστιες υποχρεώσεις, Αιγόκερε, έρχονται στην επιφάνεια και απαιτούν άμεση κάλυψη. Ένα ταξίδι περιμένει, κάποια αποτελέσματα εξετάσεων, η οικογένεια παρουσιάζει ασυνεννοησία, όλα σε αγχώνουν, αλλά και όλα θα πάνε καλά. Ασχολήσου με τον εαυτό σου σήμερα και χαλάρωσε. Οι πλανήτες προσφέρουν ευκολίες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Φρόντισε, Αιγόκερε, να κρατήσεις την ψυχραιμία σου για κάποια πράγματα που θα (σου) κάνει ο σύντροφός σου. Επιπλέον, φρόντισε, Αιγόκερε, να κρατήσεις την ψυχραιμία σου για κάποια πράγματα που θα (σου) κάνει ο σύντροφός σου. Τέλος, φρόντισε, Αιγόκερε, να κρατήσεις την ψυχραιμία σου για κάποια πράγματα που θα (σου) κάνει ο σύντροφός σου. Αυτό που ήθελα να πω, Αιγόκερε, ήταν, φρόντισε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου για κάποια πράγματα που θα (σου) κάνει ο σύντροφός σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι προοπτικές που έχεις, Αιγόκερε, στον επαγγελματικό σου τομέα θα είναι πολύ καλές. Θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες που πρέπει να εκμεταλλευτείς, για να έχεις άνοδο στην εργασία σου. Τα οικονομικά σου θα έχουν μερικές διακυμάνσεις, οπότε πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός σε όποια συναλλαγή θέλεις να κάνεις.

Υδροχόος

Γενικά

Η βαρεμάρα (ναι, η βαρεμάρα) του παρελθόντος, Υδροχόε, έχει δώσει οριστικά τη θέση της σε πλούσια δράση. Ο αγώνας σου για αναγνώριση δικαιώνεται και προκύπτουν ηθικές ανταμοιβές. Ο κοινωνικός περίγυρος σου προσφέρει ευκαιρίες ανάδειξης και αγαπημένα πρόσωπα σε στηρίζουν. Οι καταστάσεις φυσικά δεν είναι τόσο εύκολες, αλλά το παραμικρό δε θα σε εμποδίσει να προχωρήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου, Υδροχόε, θα είναι σε στάσιμη κατάσταση κι αυτό θα σε εκνευρίζει. Δύο βασικά πράγματα: Πρώτον, δε φταίω εγώ. Δεύτερον, μπορείς να κάνεις εσύ το πρώτο βήμα σήμερα, κάνοντας τον σύντροφό σου να νιώσει πιο άνετα μαζί σου, για να περάσεις όμορφα και ιδανικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου, Υδροχόε, θα υπάρξει αρκετή ένταση, αλλά ενδέχεται να γίνουν και κάποιες αλλαγές που δεν τις περίμενες. Μπορείς όμως και τα βγάζεις όλα εις πέρας με τον καλύτερο τρόπο. Επιπλέον, μπορείς να αυξήσεις τα έσοδά σου αυτή την περίοδο, αρκεί να δεις ποιες εκκρεμότητες έχεις στον τομέα της εργασίας, ώστε να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στις νέες υποχρεώσεις.

Ιχθύς

Γενικά

Τα προβλήματά σου, Ιχθύ, σε κατατρέχουν από παντού και η ανάγκη σου να ξεφύγεις σε οδηγεί σε αποφυγή της πραγματικότητας. Έτσι, είναι. Μια άλλη ανάγκη, για απομόνωση, σε βοηθάει στη διευθέτηση των καταστάσεων. Συγκεντρώσου στο παρόν και ταξινόμησε τις προτεραιότητές σου, ώστε να μπορέσεις να ανταποκριθείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Συζητήσεις, Ιχθύ, σε οδηγούν σε λογομαχίες, ενώ βλέπεις κάποια πράγματα στη σχέση σου να σε καταπιέζουν. Καλό είναι, να φροντίσεις να περάσεις αυτή την έντονη περίοδο χαλαρά με το σύντροφό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου, Ιχθύ μου, θα πας πολύ καλά και θα μπορέσεις να κάνεις συνεργασίες που τα θετικά τους αποτελέσματα θα φανούν στο μέλλον. Τα οικονομικά σου θα περάσουν πολλές διακυμάνσεις. Φρόντισε, λοιπόν, να μειώσεις τα έξοδά σου, που αυτή την περίοδο θα είναι πολλά, στο ελάχιστο και να αποφύγεις άσκοπες αγορές.

Πηγή:   oroskopos.gr