Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 12 Οκτωβρίου!

Κριός

Γενικά

Σήμερα τα λόγια και οι πράξεις σου θα είναι πιο έντονα από συνήθως και θα έχουν άμεσο αντίκτυπο, θετικό ή αρνητικό στο περιβάλλον σου. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι το πλανητικό σκηνικό σε προειδοποιεί σε ότι κάνεις να το σκέφτεσαι πολύ καλά πριν. Προσοχή λοιπόν σήμερα στον παρορμητισμό σου!
 Αισθηματικές Προβλέψεις

Μια καινούργια γνωριμία που έχεις κάνει θα σε οδηγήσει σε σκέψεις και προβληματισμούς. Αν δεις ότι δεν σου πάει, καλύτερα να μην την συνεχίσεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά 

Στον επαγγελματικό σου τομέα μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα, αλλά και να διορθώσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις που σε προβληματίζουν εδώ και καιρό. Θα σε προβληματίσουν έντονα τα οικονομικά σου. Απόφυγε να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες που αφορούν το μέλλον.
Ταύρος

Γενικά

Αυτό που είναι σημαντικό σήμερα, αγαπητέ Ταύρε, είναι να αποφύγεις να φτάσεις στα όριά σου ή να πιέζεις (και τα όρια των άλλων). Η διάθεση σου μπορεί να μην είναι στα καλύτερά της σήμερα και μπορεί να οδηγήσει σε κάποια μορφή ψευδών δηλώσεων, αν δεν προσέχεις. Ωστόσο, μπορείς να χρησιμοποιήσεις την διαλλακτικότητα που διαθέτεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Δεν μπορείς να δεχτείς περιορισμούς που μπορεί να σου βάλει το ταίρι σου. Αν δεις ότι δεν αντέχεις άλλαξε την κατάσταση, αρκεί να μην στεναχωριέσαι και καταπιέζεσαι.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα οι ιδέες σου θα είναι καταπληκτικές για την άνοδο των επαγγελματικών σου. Φρόντισε να τις υλοποιήσεις για να φτάσεις πολύ γρήγορα σε θετικά αποτελέσματα. Φρόντισε οι κινήσεις σου να είναι μετρημένες και να μην παρασυρθείς καθόλου σε έξοδα. Να ξέρεις ότι αν γίνουν λάθη στα οικονομικά σου αυτή την περίοδο, θα σε προβληματίζουν για μεγάλο διάστημα μετά.
Δίδυμος

Γενικά

Σήμερα, είναι η κατάλληλη μέρα, Δίδυμε, για να δημιουργήσεις τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να λύσεις πολλά θέματα που μπορεί να σε απασχολούν μέχρι τώρα. Είσαι ιδιαίτερα φιλικός και δεκτικός. Υπάρχει το κατάλληλο κλίμα για να κάνεις εποικοδομητικές συζητήσεις με φίλους και να λύσεις μαζί τους τυχόν παρεξηγήσεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Θα αισθανθείς ότι ο σύντροφό σου σε καταπιέζει και ότι δεν μπορείς να κάνεις τίποτε. Μίλησε μαζί του και να του δώσεις να καταλάβει τι είναι αυτό που ζητάς και θέλεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μπορείς να συζητήσεις για αλλαγές που θέλεις να κάνεις στα επαγγελματικά σου, αλλά θα πρέπει να δεις αν οι καταστάσεις είναι συμφέρουσες για εσένα. Στα οικονομικά σου πρέπει να είστε πολύ προσεκτικός σε επενδύσεις που θέλεις να κάνεις γιατί στο τέλος θα χάσεις τον λογαριασμό.
Καρκίνος

Γενικά

Καρκίνε, σήμερα η ανταλλαγή ιδεών, και ενθάρρυνσης μπορεί να ωφελήσει τις φιλίες σου. Είναι μια καλή μέρα για ν΄απολαύσεις πολιτιστικές ή κοινωνικές εκδηλώσεις, ταξίδια και ψυχαγωγία. Οι ευκαιρίες, που θα σου παρουσιαστούν, μπορεί να είναι πολλές αυτή την περίοδο.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Άλλαξε στάση απέναντι στο έτερον ήμισυ σου. Μην αδιαφορείς, γιατί το κάνεις εδώ και πάρα πολύ καιρό. Να ξέρεις ότι η στάση σου αυτή θα κουράσει το ταίρι σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έχεις όλες τις δυνατότητες στον επαγγελματικό τομέα να πας πάρα πολύ καλά. Θα έχεις έντονη αισιοδοξία αλλά και μεγάλη όρεξη για να αλλάξεις όλα τα κακώς κείμενα που αφορούν την εργασία σου. Έχεις βγει εκτός προγραμματισμού με κινήσεις που έχεις κάνει στο παρελθόν στα οικονομικά σου. Πρέπει να βάλεις νέες βάσεις και να κάνεις καινούργιο πλάνο.
Λέων

Γενικά

Η διάθεση σου για περιπέτεια μπορεί να είναι έντονη σήμερα, αλλά θα είναι ακόμη καλύτερα για σένα, εάν μπορείς να το μοιραστείς με άλλους. Ένα διάλειμμα από τη καθημερινή ρουτίνα είναι σίγουρα σημαντικό αλλά δεν πρέπει να ξεχνάς ότι πρέπει να δώσεις προτεραιότητα σε κάποια θέματα που πρέπει να λυθούν άμεσα.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Μερικές φορές νομίζεις ότι αδικείσαι από τον σύντροφο σου. Μπορεί και να μην είναι έτσι τα πράγματα. Μην κρατάς πράγματα μέσα σου. Συζήτησε μαζί με το ταίρι σου και λύσε τις παρεξηγήσεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου γενικά δεν πάνε άσχημα, όμως θα γίνουν κάποια πράγματα που θα σε αναστατώσουν αρκετά. Απόφυγε να κάνεις καινούργια ξεκινήματα ή να πάρεις σημαντικές αποφάσεις. Στα οικονομικά σου πρέπει να είστε προσεκτικός σε ότι συναλλαγές θέλεις να κάνεις. Συμφωνίες υπογραφή συμβολαίων και αγορές δεν ευνοούνται.
Παρθένος

Γενικά

Με τον Άρη στο ζώδιο σου, αγαπητέ Παρθένε, μπορεί να νιώσεις έντονα την ανάγκη να εξιχνιάσεις ένα μυστήριο που σε προβληματίζει έντονα.. Έχεις τις δυνατότητες να το καταφέρεις. Κάνε τις ενέργειες που εσύ κρίνεις, παρακολούθησε τι κάνουν οι άλλοι για εσένα και σίγουρα σύντομα θα το αποκαλύψεις!
Αισθηματικές Προβλέψεις

Στον αισθηματικό τομέα μπορεί να γίνουν αλλαγές που θα είναι πολύ ευχάριστες. Δώσε τον καλύτερο εαυτό σου για να μπορέσεις να ισορροπήσεις καταστάσεις προβληματικές στην σχέση σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έχεις φέρει τα επαγγελματικά σου σε πολύ καλό δρόμο. Το σωστό θα ήταν να μην προσπαθήσεις να αλλάξεις τίποτα και να κινηθείς έξυπνα και χωρίς να επαναπαυτείς. Τα οικονομικά σου αυτή την περίοδο θέλουν πολύ προγραμματισμό, γιατί θα έχεις την τάση να ξοδεύεις πολλά χρήματα σε ψώνια που δεν θα τα χρειάζεσαι.
Ζυγός

Γενικά

Σήμερα, Ζυγέ, θα έχεις μια έντονη συζήτηση, για κάποιο πρόβλημα από το παρελθόν, όμως δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεσαι. Έχεις την ικανότητα να υποστηρίζεις τις απόψεις σου και να διατυπώνεις με σαφήνεια την άποψη σου. Οπότε είναι η κατάλληλη μέρα για να γίνει επιτέλους ένα ξεκαθάρισμα σε όλο αυτό.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Κάποιοι καινούργιοι έρωτες μπορεί να εισβάλλουν στην ζωή σου. Καλό θα είναι να μην τα χάσεις και να κινηθείς ανάλογα με τις περιστάσεις. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μην απογοητεύεσαι γιατί οι πλανήτες αυτή την περίοδο σε ευνοούν και θα έρθει αυτό που περίμενες εδώ και καιρό.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα δημιουργηθούν μερικά προβλήματα με συνεργάτες σου. Καλό θα είναι να μην πάρεις μέρος σε τίποτα, για να μην βρεθείς μπλεγμένος χωρίς λόγο. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να καλυτερεύουν. Μπορείς να κάνεις τις πρέπουσες αλλαγές σε κάποιους τομείς, για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου.
Σκορπιός

Γενικά

Σήμερα, Σκορπιέ, είναι κατάλληλη μέρα για σένα, για να κλείσεις επιτυχημένες συμφωνίες. Παράλληλα , κάποιες ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν, κοίτα να τις εκμεταλλευτείς κατάλληλα γιατί θα σε φέρουν πιο κοντά στην επίτευξη των στόχων σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Μην αμελείς θέματα που αφορούν τον συναισθηματικό σου τομέα. Ο σύντροφός σου μπορεί να σου δείξει κατανόηση και έχει και υπομονή, αλλά πρέπει και εσύ να δώσεις πολλά πράγματα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό τομέα θα σου φταίνε πολλά πράγματα και θα τα βάζεις με όλους. Η περίοδος είναι έντονη σε σχέση με αλλαγές που θέλεις να κάνεις. Τα οικονομικά σου δεν θα είναι στην καλύτερη τους κατάσταση. Μπορείς να κάνεις οικονομικές συναλλαγές, αλλά πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός.
Τοξότης

Γενικά

Με τον Άρη που είναι στην Παρθένο, σήμερα αγαπητέ Τοξότη, θα πρέπει να προσέχεις τα νεύρα σου και να αποφύγεις τις εντάσεις τόσο στο επαγγελματικό όσο και στα οικογενειακό σου περιβάλλον. Από την άλλη σήμερα, θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες για να ξεφύγεις από προβληματικές καταστάσεις του παρελθόντος.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Μπορείς να προγραμματίσεις κάποιο ταξίδι με τον σύντροφό σου. Θα κάνει πολύ καλό στην σχέση, αλλά θα δημιουργήσει και αίσθημα ασφάλειας στο ταίρι σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα συμβούν κάποιες αλλαγές που δεν θα είναι και τόσο ευχάριστες. Πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για να αντιμετωπίσεις ενδεχόμενα προβλήματα στην εργασία σου. Οι αγορές και τα περιττά έξοδα θα έχουν τον κυρίαρχο ρόλο αυτή την ημέρα. Καλό είναι να προγραμματίσεις περισσότερο τα οικονομικά σου, γιατί δεν είσαι σε σημείο που μπορείς να κάνεις ανοίγματα.
Αιγόκερως

Γενικά

Σήμερα, Αιγόκερε θα έχεις αποκαλύψεις! Είτε μέσα από μια σοβαρή συζήτηση είτε μέσω μιας σημαντικής είδησης. Η επιθυμία σου να φτάσεις στην αλήθεια ενός θέματος είναι τόσο έντονη που μπορεί να λειτουργήσει και εναντίον σου, ανάλογα με το πως θα το χειριστείς. Γιαυτό πρόσεχε!
Αισθηματικές Προβλέψεις

Μίλησε με τον σύντροφο σου, πες του τι είναι αυτό που σε ενοχλεί και σε προβληματίζει. Δεν μπορείς να συνεχίσεις μια σχέση που μπορεί να υπάρχουν προβλήματα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μπορείς να συζητήσεις με τους συνεργάτες σου για την πορεία της δουλειάς σου. Γραφειοκρατικά θέματα και νομικά ευνοούνται αυτή την περίοδο. Απόφυγε να πάρεις ρίσκα στον οικονομικό τομέα. Μπορείς να καλύψεις εκκρεμότητες του παρελθόντος αλλά μην παρασύρεσαι σε άσκοπα έξοδα.
Υδροχόος

Γενικά

Αυτή είναι μια από τις καλύτερες μέρες, καλέ μου Υδροχόε, για να έρθεις κοντά με τους άλλους και να κάνεις τις συζητήσεις που θέλεις. Και έχεις να κάνεις πολλές από αυτές σήμερα. Θα έχεις πολύ καλή διάθεση και η ενέργεια σου θα είναι στα ύψη έτσι θα έχεις μόνο καλά αποτελέσματα.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Μην τραβάς το σχοινί σε σχέση με το ταίρι σου. Υπάρχουν πολλά προβλήματα, αλλά με την συζήτηση και με χαμηλούς τόνους μπορείς να τα λύσεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου αρχίζουν και πηγαίνουν πολύ καλά. Μην κάνεις πολλά πράγματα μαζί, γιατί στο τέλος θα γίνουν λάθη που δεν θα μπορείς να τα διορθώσεις. Απόφυγε στα οικονομικά σου να δημιουργήσεις χρέη, γιατί στο μέλλον θα αντιμετωπίσεις πρόβλημα. Θα έχεις την τάση αυτό το διάστημα να μπαίνεις σε άσκοπα έξοδα.
Ιχθύς

Γενικά

Αυτή είναι μια καλή ημέρα για να πεις τις ιδέες σου σε άλλους με ευχάριστο και εμπνευσμένο τρόπο και να έρθεις έτσι πιο κοντά στην επίτευξη των στόχων σου. Οι άλλοι γύρω σου, αναγνωρίζουν τη γενναιοδωρία και καλοσύνη που διαθέτεις και σου φέρονται ανάλογα.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Μην αφήνεις μερικά θέματα που αφορούν τον αισθηματικό σου τομέα μόνο επάνω στον σύντροφό σου. Πρέπει να δράσεις και εσύ σε πάρα πολλά θέματα. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, απρόοπτα γεγονότα θα σε βγάλουν από την μοναξιά φέρνοντας στον δρόμο σου έναν νέο έρωτα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η ενεργητικότητα που θα έχεις για τα επαγγελματικά σου θα είναι μεγάλη. Μπορείς να λύσεις πολλά προβλήματα που εδώ και καιρό σε ταλανίζουν. Τα οικονομικά σου δεν θα είναι στην καλύτερη τους κατάσταση. Πρέπει να αποφύγεις να κάνεις έξοδα γιατί πρέπει να καλύψεις εκκρεμότητες που έχεις από το παρελθόν.
Πηγή:   oroskopos.gr