Σοκάρει η αρχαιοφύλακας που χτυπήθηκε από κεραυνό στην Ακρόπολη: Μία λάμψη με έριξε κάτω

 

Η μία εκ των δύο υπαλλήλων στον αρχαιολογικό χώρο της Ακρόπολης, που χτυπήθηκε από τον κεραυνό μίλησε από το κρεβάτι του νοσοκομείου όπου νοσηλεύεται, στον Βαγγέλη Γκούμα και το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR.

«Ήμουν στα εκδοτήρια. Με χτύπησε μια λάμψη και με έριξε κάτω. Πώς βγήκα δεν ξέρω… Και δεν είναι ελαφρά τραύματα αυτά» περιέγραψε η 52χρονη, η οποία προσλήφθηκε με 8μηνη σύμβαση.

Η γυναίκα έχει τραύματα στα χέρια, στην πλάτη και σχεδόν σε όλο της το σώμα.

Η δεύτερη αρχαιοφύλακας, η 24χρονη που τραυματίστηκε, εξακολουθεί να νοσηλεύεται στον Ευαγγελισμό, προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις.

Σημειώνεται ότι και οι δύο γυναίκες αντιμετωπίζονται ως ασθενείς που χτυπήθηκαν από μεγάλη τάση ηλεκτρικού ρεύματος και για τις επόμενες 48 ώρες από την εισαγωγή τους δεν αναμένεται να πάρουν εξιτήριο.

Συγκλονιστικές μαρτυρίες

«Ήταν γεμάτη αίματα. Είχαν καεί τα μαλλιά της. Προσπαθούσε να σηκωθεί»: Η περιγραφή των δύο τουριστών για τη στιγμή που ο κεραυνός χτύπησε τα εκδοτήρια εισιτηρίων στην Ακρόπολη που είχε ως αποτέλεσμα να τραυματισθούν τέσσερις άνθρωποι, συγκλονίζουν.

Οι νεαροί τουρίστες μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του Alpha, δύο τουρίστες περιέγραψαν τα όσα τρομακτικά έζησαν στην Ακρόπολη. Όπως είπαν, ο κεραυνός χτύπησε έναν βράχο, και κομμάτια αυτού πετάχτηκαν.

Ανέφεραν επίσης ότι ήταν κοντά σε μία από τους τραυματίες, η οποία ήταν μέσα στα αίματα και με καμμένα μαλλιά!

madata