Ποιο είναι το ιδανικό μαγιό ανάλογα με το σωματότυπό σου!

Είμαστε μόλις λίγες μέρες μακριά από το καλοκαίρι, αλλά πολλοί από εμάς έχουμε κάνει ήδη την πρώτη μας βουτιά. Μετά από τον τόσο βαρύ χειμώνα το μόνο που θέλαμε διακαώς είναι να πάμε στη θάλασσα. Κι αφού το πρώτο βήμα έγινε σιγά σιγά πρέπει να φτιάξουμε και το στυλ μας.

Όλες οι εταιρείες έχουν βγάλει τις καινούριες collection με μαγιό για το καλοκαίρι του 2017 και εμείς κάνουμε έρευνα αγοράς για να βρούμε το κατάλληλο. Πέρα από το σχέδιο όμως για να καταλήξουμε στο σωστό σχέδιο πρέπει να δούμε και τι μας ταιριάζει. Γι΄αυτό θα σου δώσω κάποιες γενικές οδηγίες για το ιδανικό μαγιό ανάλογα με το σωματότυπο που έχει η κάθε γυναίκα και πιστεύω πως θα σου γλυτώσει χρόνο από το να κοιτάς σχέδια που δεν σου ταιριάζουν, αλλά θα σε βοηθήσει και στις ηλεκτρονικές σου αγορές.

Ποιο είναι το κατάλληλο μαγιό για το σώμα σου

 

Σώμα χωρίς καμπύλες

Εχεις ένα ίσιο κορμί και θέλεις να προσθέσεις μερικές καμπύλες; Κανένα πρόβλημα. Μπορείς να διαλέξεις ένα μπικίνι ή ένα ολόσωμο με μεγάλο V. Επίσης να προτιμάς το έντονο κόψιμο στο κάτω μέρος, για να μένουν ακάλυπτοι οι γλουτοί σου και φυσικά τα κορδόνια.

Εδώ μπορείς να δεις κάποια σχέδια που ταιριάζουν στο σώμα σου. Ένα μαύρο ολόσωμο ή ένα ριγέ μπικίνι με αρκετά κορδόνια θα σου δώσει το αποτέλεσμα που θέλεις. Επίσης μπορείς να διαλέξεις ένα ολόσωμο μαγιό μεσάτο για να δώσεις έμφαση σ’ αυτό το σημείο του σώματός σου και να προσθέσεις κάποιες καμπύλες

Κοιλιά

Εντάξει οι περισσότερες έχουμε λίγη κοιλιά. Αυτό δεν πρέπει να μας κάνει να νιώθουμε άσχημα. Αν παρόλα αυτά θέλεις να την κρύψεις είναι πολύ εύκολο, ειδικά τα τελευταία χρόνια που τα ψηλόμεσα μαγιό, αλλά και τα ολόσωμα είναι της μόδας.

Θα βρεις πολλά σχέδια σε ψηλόμεσα σλιπ από μαγιό. Θα σου πρότεινα να πάρεις ένα μονόχρωμο ώστε να ταιριάζει με πολλά διαφορετικά σουτιέν. Φυσικά υπάρχουν και πολύ όμορφα σετ. Όσο για τα ολόσωμα μπορείς να προτιμήσεις ένα μαγιό που να διαχωρίζει το πάνω με το κάτω μέρος και να κρυφτεί τελείως η κοιλιά, δίνοντας έμφαση στη μέση και το μπούστο σου.

ΠΗΓΗ:www.ediva.gr