Ξυλοδαρμός τουρίστα στον Άγιο Νικόλαο επειδή φέρεται να… έβρισε την Κρήτη

Έξι νεαρά άτομα, μεταξύ των οποίων και μία γυναίκα, συνελήφθησαν στον Άγιο Νικόλαο και οδηγούνται σήμερα, Σάββατο, στον εισαγγελέα, για τον ξυλοδαρμό 50χρονου τουρίστα, που κάνει διακοπές με την οικογένειά του.

Ο άτυχος Σκωτσέζος χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο γιατί από γροθιά που δέχθηκε, έπεσε και χτύπησε το πρόσωπό του στο πεζοδρόμιο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί άσχημα.

Οι συλληφθέντες κατηγορούνται πως άρπαξαν το πορτοφόλι που κρατούσε ως μία «τιμωρία» επειδή ένας γνωστός τους, τους πληροφόρησε ότι ο 50χρονος «είχε βρίσει την Κρήτη».

Ο καυγάς ξεκίνησε όταν ο τουρίστας έτρωγε σε εστιατόριο της πόλης με φίλο του, ο οποίος βρίσκεται επίσης για διακοπές στον Άγιο Νικόλαο. Εκεί φέρεται πως δημιουργήθηκε κάποιου είδους παρεξήγηση με νεαρό που κάθονταν στο διπλανό τραπέζι, αλλά το θέμα έληξε γρήγορα.

Αστυνομικές πηγές ανέφεραν στο cretalive ότι ο νεαρός αποχώρησε, όμως, μετά από συνομιλία με γνωστό του πληροφορήθηκε ότι ο 50χρονος έβρισε την Κρήτη.

Ο τουρίστας πήρε ταξί μαζί με τον φίλο του για να επιστρέψουν στο ξενοδοχείο. Τότε, έξι νεαρά άτομα τους ακολούθησαν με τα μηχανάκια τους. Το επεισόδιο σημειώθηκε ακριβώς έξω από το ξενοδοχείο.

Σύμφωνα με τις Αρχές, τρία από τα έξι άτομα κατέβηκαν από τα μηχανάκια τους και ένας εξ΄ αυτών πλησίασε τον Σκωτσέζο και του έριξε μπουνιά. Επειδή ο 50χρονος είχε πιει λίγο παραπάνω, έπεσε στο τσιμεντένιο πεζοδρόμιο, τραυματίστηκε και το σημείο γέμισε με αίμα. Οι αστυνομικοί από την πρώτη στιγμή κινήθηκαν άμεσα και έκαναν όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να ταυτοποιήσουν τους εμπλεκόμενους.

Οι συλληφθέντες αρνούνται το αδίκημα της ληστείας, ενώ ο 50χρονος Σκωτσέζος έχει υποβάλει μήνυση.

 

cnn