ΝΔ σε Καμμένο: Γιατί αγωνιάς ποιος θα πάει πρώτος μέσα;

Χωρίς τέλος συνεχίζεται ο “πόλεμος” ανακοινώσεων που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Πάνο Καμμένο και τη Νέα Δημοκρατία. Αφορμή ένα δημοσίευμα της εφημερίδας Το Καρφί για τον υπουργό Άμυνας αλλά και τον υπουργό Δικαιοσύνης, Σταύρο Κοντονή, ο οποίος επίσης απάντησε στην ανακοίνωση της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Στην ανακοίνωση… απάντηση στον Πάνο Καμμένο, η Νέα Δημοκρατία τονίζει πως μετά τη δήλωση του υπουργού Άμυνας «τα ερωτήματα όχι απλά παραμένουν αλλά ενισχύονται καθώς ο κ. Καμμένος παραδέχεται την άμεση εμπλοκή του στην υπόθεση».

Και αφού θέτει δυο ερωτήματα στον Πάνο Καμμένο, η ανακοίνωση της ΝΔ καταλήγει: «Ο κ. Καμμένος και συνολικά η Κυβέρνηση οφείλουν να δώσουν ξεκάθαρες απαντήσεις».

Όλη η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας

«Μετά την απάντηση του κ. Καμμένου στην ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας τα ερωτήματα όχι απλά παραμένουν αλλά ενισχύονται, καθώς ο κ. Καμμένος παραδέχεται την άμεση εμπλοκή του στην υπόθεση που ανέδειξε το χθεσινό δημοσίευμα.
Ερώτημα 1ο: Επικοινώνησε με οποιονδήποτε τρόπο ο κ. Καμμένος με τον ισοβίτη κ. Γιαννουσάκη;
Ερώτημα 2ο: Γιατί αγωνιά ο κ. Υπουργός για το ποιος τελικά θα πάει πρώτος μέσα; Γνωρίζει μήπως κάτι που αγνοούν όλοι οι υπόλοιποι;
Ο κ. Καμμένος και συνολικά η Κυβέρνηση οφείλουν να δώσουν ξεκάθαρες απαντήσεις».

Η δήλωση του Πάνου Καμμένου

«Πέρασαν 24 ώρες από την έρευνα στις επιχειρήσεις του σπόνσορα της Νέας Δημοκρατίας, και ομοτράπεζου του Κυριάκου Μητσοτάκη, για στοιχεία που αφορούν εμπορία ναρκωτικών και διακίνηση μαύρου χρήματος και η σιωπή τους ήταν όντως εκκωφαντική, έως το δημοσίευμα της εφημερίδας “Καρφί”, το οποίο, αφού απορρίφθηκε από δύο εφημερίδες έναντι αντιτίμου, δημοσιεύτηκε στον καταδικασμένο για συκοφαντική δυσφήμιση όμιλο σε περισσότερα από έξι χρόνια φυλάκιση.

Ο κρατούμενος Γιαννουσάκης ζήτησε δια του δημοσιογράφου Μάκη Τριανταφυλλόπουλου δικαστική προστασία για να καταθέσει στοιχεία για την υπόθεση του «Noor 1». Ως όφειλα, ενημέρωσα αμέσως την Εισαγγελία και τον αρμόδιο Υπουργό.

Θα δούμε ποιος θα πάει πρώτος μέσα…».

πηγη:www.newsit.gr