Μίνως Κυριακού: Τελευταίο αντίο στον “πατριάρχη” του ΑΝΤ1

 Στον ιερό ναό της Αγίας Μαρίνας Εκάλης στις 17.00 η εξόδιος ακολουθία για τον Μίνωα Κυριακού
– Ο Μίνως Κυριακού πέθανε την Κυριακή από ανακοπή καρδιάς
– Σε στενό οικογενειακό κύκλο η ταφή του ισχυρού άνδρα του ΑΝΤ1
– Πρόσωπα από τον χώρο της δημοσιογραφίας, της πολιτικής και των τεχνών αποχαιρετούν τον άνθρωπο που δημιούργησε τον ιστορικό τηλεοπτικό σταθμό
– Δείτε φωτογραφίες από το σημείο

Τελευταίο αντίο σε έναν από τους σημαντικότερους επιχειρηματίες στον χώρο των ΜΜΕ και όχι μόνο, τον ιδρυτή ενός από τα μεγαλύτερα κανάλια της χώρας, τον Μίνωα Κυριακού αυτή την ώρα στην εκκλησία της Αγίας Μαρίνας Εκάλης. Οικογένεια, φίλοι, εκπρόσωποι της πολιτικής και πολιτειακής ηγεσίας αλλά και δεκάδες συνεργάτες του ισχυρού άνδρα του ΑΝΤ1 είναι εκεί για να του πουν το ύστατο χαίρε.

Επιθυμία της οικογένειας Κυριακού είναι, αντί στεφάνων, τα χρήματα να διατεθούν υπέρ του σκοπού των Οργανισμών «ΕΛΕΠΑΠ» και «Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας.

Ο Μίνως Κυριακού ήταν από τα ισχυρά πρόσωπα της εγχώριας τηλεοπτικής βιομηχανίας. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ιδρυτής του ΑΝΤ1 ήταν στο εξοχικό του στον Άγιο Αιμιλιανό όταν αντιμετώπισε πρόβλημα με την υγεία του. Μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στην Αθήνα, στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών, αλλά έχασε τη μάχη για τη ζωή.

Ήταν 16:00 το απόγευμα της Κυριακής όταν υπέστη ανακοπή και ο προσωπικός του γιατρός του έδωσε τις πρώτες βοήθειες, χωρίς αποτέλεσμα. Μιάμιση ώρα μετά, μπήκε στην Εντατική του Ιατρικού Κέντρου αλλά κι εκεί δεν κατέστη δυνατό να συνέλθει.

πηγη: www.newsit.gr