Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για σήμερα Παρασκευή 09/02

Παρασκευή με Σελήνη στον δυναμικό, χαρούμενο, διασκεδαστικό, αισιόδοξο Τοξότη!Ωστόσο προσοχή στους καυγάδες και τις απογοητεύσεις λόγω της αρνητικής συμμετοχής του Άρη και του Ποσειδώνα!

Κριός

Γενικά

Η μεγάλη ευκαιρία να αλλάξεις τη ζωή σου έρχεται σύντομα, Κριέ. Φρόντισε να είσαι σε ετοιμότητα, για να μπορέσεις να την εκτιμήσεις και να την αξιοποιήσεις ανάλογα. Το γεγονός αυτό δε χρειάζεται να βιαστείς να το δημοσιοποιήσεις, μα προτίμησε να το κρατήσεις μυστικό μέχρι την ολοκλήρωσή του.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα, Κριέ μου, φρόντισε να προσέχεις σε αυτά που λες και κάνεις σε σχέση με το ταίρι σου, για να αποφύγεις αντιπαραθέσεις μαζί του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στη δουλειά σου, Κριέ, θα δεις πολλούς στόχους που έχεις βάλει, να αρχίσουν να υλοποιούνται. Εφόσον σου κάνουν καινούργιες προτάσεις, πρέπει να σκεφτείς πολύ καλά, αν θα έχουν επιτυχία. Στα οικονομικά, τα έξοδα συνεχίζουν να υπάρχουν κι εσύ προσπαθείς να ισορροπήσεις τις καταστάσεις. Είσαι πάντως σε περίοδο, που θα είναι καλύτερη για τα οικονομικά σου.

Ταύρος

Γενικά

Το οικογενειακό σκηνικό, Ταύρε, φορτίζει υπερβολικά την καθημερινότητά σου με πλήθος υποχρεώσεων. Βάλε σήμερα προτεραιότητες και μην παραμελείς τις προσωπικές σου ανάγκες, αφού δεν πρόκειται κάποιος άλλος να ενδιαφερθεί. Η προσωπική σου ζωή απαιτεί θυσίες και υπερβάσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Θα μπορέσεις να περάσεις πολύ καλά στη σχέση σου, Ταύρε, αρκεί να μιλήσεις με το ταίρι σου σε χαμηλούς τόνους και να πεις όλα αυτά που μπορεί να σε προβληματίζουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στη δουλειά σου, Ταύρε, όλα θα πάνε πολύ καλά. Απόφυγε πάντως να εκνευριστείς σήμερα, αφού θα δημιουργηθούν κάποιες αντιπαραθέσεις που μπορεί να σε στεναχωρήσουν. Στα οικονομικά σου, πρέπει να κατανοήσεις ότι έχεις να καλύψεις πολλές εκκρεμότητες και δεν πρέπει να κάνεις ακραία έξοδα.

Δίδυμος

Γενικά

Η κοινωνικότητά σου, Δίδυμε, βρίσκεται στα ύψη και μέσα από αυτή κερδίζεις γνωριμίες πολύ σημαντικές, για την προώθηση των μελλοντικών σου σχεδίων. Δώσε την απαραίτητη προσοχή σε πληροφορίες που έρχονται στα αφτιά σου τώρα, καθώς μέσα από αυτές θα καταφέρεις να αξιοποιήσεις τις πολύτιμες επαφές σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τώρα ήρθε ο καιρός, Δίδυμε, που μπορείς να καθίσεις με το ταίρι σου, να μιλήσετε για τη σχέση σας και να λύσετε με τον καλύτερο τρόπο αυτά τα θέματα, που σε προβλημάτιζαν εδώ και καιρό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στη δουλειά σου, Δίδυμε, θέλεις να αλλάξεις πολλά πράγματα, για να πετύχεις τους στόχους σου. Απόφυγε να ανακοινώσεις τα σχέδια που έχεις για το μέλλον. Στα οικονομικά, μην παρασυρθείς σε πολλά έξοδα. Ευνοείσαι από τ’ άστρα να κάνεις χρηματικές συναλλαγές ή να τακτοποιήσεις θέματα του παρελθόντος.

Καρκίνος

Γενικά

Η δημιουργικότητά σου, Καρκίνε μου, βρίσκεται στα ύψη και εντυπωσιάζει φίλους και συνεργάτες. Δέχεσαι μία σημαντική πρόταση και η αξιοποίησή της μπορεί να σου αλλάξει τη ζωή. Ετοιμάσου να τη δεχτείς και να εργαστείς σκληρά πάνω σε αυτή. Το αποτέλεσμα θα σε δικαιώσει!

 Αισθηματικές Προβλέψεις

Στη σχέση σου, Καρκίνε μου, φρόντισε να εξωτερικευτείς περισσότερο στο ταίρι σου, διότι η απομόνωση που έχεις βάλει τον εαυτό σου, δεν κάνει καλό ούτε σε σένα.

 Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου, Καρκίνε, θα είναι καλά, αλλά θα έχεις μερικές καθυστερήσεις. Απόφυγε σήμερα να πάρεις γρήγορες αποφάσεις για ζητήματα που αφορούν το μέλλον. Τα οικονομικά σου, θα αρχίζουν να πηγαίνουν καλύτερα. Συζητήσεις που θέλεις να κάνεις, για αύξηση εσόδων ή τακτοποίηση οφειλών, ευνοούνται.

Λέων

Γενικά

Μην αφήνεις εκκρεμότητες του παρελθόντος, Λέων μου, να απασχολούν την καθημερινότητά σου, σπαταλώντας όλη σου την ενέργεια. Φρόντισε να τακτοποιήσεις το συντομότερο, όσο καλύτερα μπορέσεις, κάθε οικογενειακό ζήτημα και να ασχοληθείς επιτέλους με τον εαυτό σου.

 Αισθηματικές Προβλέψεις

Στη σχέση σου, Λέων, σε περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις από το ταίρι σου και θα περάσεις πολύ καλά!

 Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στη δουλειά σου, Λέων, η δυναμικότητα και η ενεργητικότητα που έχεις, θα σε βγάλουν από πολλά αδιέξοδα του τελευταίου διαστήματος. Τα οικονομικά σου, συνεχίζουν να σε προβληματίζουν. Μπορείς να τακτοποιήσεις θέματα νόμου και γραφειοκρατίας.

Παρθένος

Γενικά

Οι πλανήτες σου χαρίζουν την εύνοιά τους, Παρθένε, προσφέροντας ευκαιρίες για κέρδη, καταξίωση και αναγνώριση. Η αποκάλυψη ενός μυστικού σε εντυπωσιάζει, όμως παράλληλα ενεργοποιεί τις ανασφάλειες του παρελθόντος. Μην αφήνεις το φόβο να σε σταματήσει.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου, Παρθένε, θα είναι αρκετά καλά. Μπορείς να μιλήσεις με το ταίρι σου για την πορεία της σχέσης σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου, Παρθένε, σήμερα θα πάνε πολύ καλά. Έχεις φέρει τη δουλειά σου σε σημείο, που θα μπορείς πολύ εύκολα να φτάσεις στην επιτυχία. Τα οικονομικά σου πηγαίνουν καλύτερα. Φρόντισε όμως να τακτοποιήσεις κάποιες εκκρεμότητες που έχεις.

Ζυγός

Γενικά

Αγαπημένα πρόσωπα, Ζυγέ μου, σε στηρίζουν με τον καλύτερο τρόπο στις δυσκολίες. Μην αμφιβάλλεις για την αγνότητα των συναισθημάτων τους, αλλά προσπάθησε να αξιοποιήσεις το συντομότερο τη βοήθεια αυτή, για να στηριχθείς μετά στα πόδια σου και να ξεφύγεις από τις δυσκολίες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα, Ζυγέ, θα έχεις περισσότερες απαιτήσεις από το ταίρι σου και θα θέλεις να λύσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έχεις τις δυνατότητες στη δουλειά σου, Ζυγέ μου, να καταφέρεις σήμερα πάρα πολλά και να πετύχεις αυτά που θέλεις. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να ισορροπούν και θα νιώσεις καλύτερα. Θα βγουν όμως στην επιφάνεια κάποια έξοδα, που δεν περίμενες.

Σκορπιός

Γενικά

Η οικογένεια σου, Σκορπιέ, σε φορτίζει με πλήθος υποχρεώσεων που αδυνατείς να καλύψεις χωρίς τη βοήθεια των υπολοίπων. Είναι πια καιρός να μπουν τα πράγματα στη θέση τους και ο καθένας να αναλάβει τις ευθύνες του. Μια ήρεμη συζήτηση σήμερα θα βοηθήσει πολύ την κατάσταση. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Απόφυγε σήμερα, Σκορπιέ, να αποπειραθείς να λύσεις προβληματικές καταστάσεις που αφορούν τη σχέση σου. Προσπάθησε να περάσεις χαλαρά και ήρεμα

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Κινήσου με μεθοδικότητα και με δυναμισμό σήμερα στη δουλειά σου, Σκορπιέ, για να ισορροπήσεις τα πράγματα στο σημείο που θέλεις εσύ. Συνεχίζουν να σε προβληματίζουν τα οικονομικά σου, αν και τα έχεις φέρει σε πολύ καλό σημείο.

Τοξότης

Γενικά

Η διάθεσή σου για αλλαγές, Τοξότη, πρέπει να περιοριστεί, καθώς οι πλανήτες δεν ευνοούν τέτοιες κινήσεις. Μία μικρή ανακαίνιση στο χώρο, ίσως είναι το μόνο που μπορείς να κάνεις. Δώσε προσοχή σήμερα στις επιλογές σου και μην προβείς σε μεγάλες αλλαγές, επειδή είναι πολύ πιθανό να αλλάξεις γνώμη πολύ σύντομα.

 Αισθηματικές Προβλέψεις

Θα αρχίσουν να πηγαίνουν καλύτερα μερικές καταστάσεις σε σχέση με το ταίρι σου, Τοξότη, αν τις δεις με περισσότερη διαλλακτικότητα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στη δουλειά σου, Τοξότη, σήμερα πρέπει να λύσεις προβλήματα που αφορούν το παρελθόν. Σε προτάσεις που μπορεί να δεχτείς, καλό είναι πριν απαντήσεις, να σκεφτείς πολύ καλά. Τα οικονομικά σου αρχίζουν σιγά – σιγά να έχουν κάποια ισορροπία, άσχετα αν εσύ δεν το βλέπεις ακόμη, επειδή τα έξοδα είναι πάρα πολλά.

Αιγόκερως

Γενικά

Το αδιέξοδο του παρελθόντος, Αιγόκερε, ξεπερνιέται τώρα και τη θέση του παίρνει μία πολύ πιο ισορροπημένη καθημερινότητα, μέσα την οποία καταφέρνεις να δώσεις λύσεις σε ζητήματα που σε απασχολούν από καιρό. Σκέψου πάντως αρκετά, πριν οδηγηθείς σε οριστικές αποφάσεις με μακροχρόνιες συνέπειες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η σχέση σου θα πάει πολύ καλά, Αιγόκερέ μου. Θα μπορέσεις σήμερα να συζητήσεις με το ταίρι σου και να βρεις λύσεις σε πολλά θέματα που σε προβληματίζουν.

 Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θέλεις να αλλάξεις πάρα πολλά στη δουλειά σου, Αιγόκερε. Η περίοδος είναι ευνοϊκή για να λύσεις προβληματικές καταστάσεις που αφορούν την εργασία σου. Τα οικονομικά σου δε θα είναι άσχημα αυτή την περίοδο, παρόλο που έχεις πολλά έξοδα. Θα μπορέσεις να τα τακτοποιήσεις όλα, με τον καλύτερο τρόπο!

Υδροχόος

Γενικά

Έντονοι διαπληκτισμοί και παρεξηγήσεις έρχονται, Υδροχόε. Μπορείς να αποφύγεις κάθε δυσάρεστη έκπληξη, αν κρατηθείς μακριά από συζητήσεις που δε σε αφορούν και αν κρατήσεις τις απόψεις σου για τον εαυτό σου. Η ψυχραιμία και η σοβαρότητα βοηθούν σήμερα καθοριστικά.

 Αισθηματικές Προβλέψεις

Οι καταστάσεις στη σχέση σου, Υδροχόε, σήμερα θα είναι πολύ καλές, αρκεί κι εσύ να δώσεις ευκαιρίες στο ταίρι σου, για να μπορέσει να κινηθεί άνετα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στη δουλειά σου, Υδροχόε, δε θα έχεις κάποιο πρόβλημα. Θα μπορέσεις να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες, που θα σου φέρουν ιδιαίτερη επιτυχία! Στα οικονομικά, φρόντισε να μη σε πιάνει η χαλαρότητα, για να ανταπεξέλθεις στα πολλά έξοδα που έχεις αυτή την περίοδο.

Ιχθύς

Γενικά

Ταξίδια και σύντομες μετακινήσεις, Ιχθύ, σε ανανεώνουν και βάζουν τους γύρω σου σε σκέψεις. Μην ξοδεύεις χρόνο με σχόλια και συζητήσεις ανθρώπων που δεν έχουν αποδείξει τις προθέσεις τους. Κράτησε τις δραστηριότητές σου για τον εαυτό σου και για όσους έχουν αποδείξει την αφοσίωσή τους.

 Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα, Ιχθύ, μπορείς να συζητήσεις με το ταίρι σου, για να καλυτερεύσεις τις συνθήκες της σχέσης σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα, Ιχθύ, μη χαλαρώσεις στο παραμικρό και προσπάθησε να λύσεις προβλήματα που έχεις και αφορούν τον τομέα της εργασίας σου. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλή κατάσταση. Δεν πρέπει να ανησυχείς όμως, αφού από εδώ και πέρα τα πράγματα θα είναι καλύτερα και θα έχεις περισσότερα έσοδα.

Πηγή:   oroskopos.gr  babyradio.gr